Ridderman Auto uw partner in betrouwbaar Auto transport!

0

1

2

3

4

5

U heeft een auto in het buitenland of Nederland gekocht maar u heeft niet de mogelijkheid om de auto op zeer korte termijn naar uw adres te vervoeren?

Neem contact op met Ridderman Auto. Wij beschikken over splinternieuw en professioneel materieel om uw auto op zeer korte termijn veilig en betrouwbaar (internationaal) te vervoeren. 

Bij regulier (internationaal) auto transport gaan al gauw 10-14 werkdagen overheen voordat uw aankoop afgeleverd kan worden op het gewenste adres. Dat is natuurlijk zonde van uw tijd en geld.

Ridderman Auto haalt uw auto op de afgesproken dag op en levert uw auto op ieder gewenste bestemming weer af. En dat in ieder geval binnen 7 werkdagen maar vaak nog eerder ( Afhankelijk van bestemming uiteraard). Dit alles in overleg met u. Wij kunnen zeer flexibel plannen.

We beschikken over een nieuwe Brian James aanhanger met extra lange rijplaten voor lage voertuigen.

Breedte van de laadvloer is 2 meter, de lengte is 5 meter. De auto mag dus max. 2 meter breed zijn en de lengte van de auto mag, rekening houdend met de max. toegestane uitsteek, 6 meter zijn.

Maximaal gewicht lading is 1800 kilo.

Het trekkend materieel is z.g.a.n., representatief en vanzelfsprekend afgestemd op het gewicht van de lading.  Uw auto is tijdens het transport uiteraard volledig Voll Casco verzekerd.

Voorwaarde voor transport is wel dat uw auto rijdend of rollend is. Een lier is aanwezig

Korte of lange ritten, geen probleem

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook voor uw BPM aangifte!

Telefoon: 06-48 50 87 36

Email: info@riddermanauto.nl