• 9,2 op Klantenvertellen (51 beoordelingen)

Aangenaam

Ridderman Auto is een jong bedrijf, Oktober 2013 gestart om precies te zijn. Begonnen met een kantoor in een winkelpand op een centrale locatie in Schoonebeek.

Oktober 2018 heeft Ridderman Auto de volgende stap gemaakt met de verhuizing naar een fraaie en ruim opgezette locatie in Schoonebeek.

Aan de Boekweitakker 10 (Industrieterrein de Vierslagen II) kunt u de auto’s in alle rust bekijken. Hier beschikt Ridderman Auto over een groot buitenterrein en een ruime, helder verlichte ruimte om de auto’s binnen te bekijken. Richard ontvangt u graag in de gezellige ontvangstruimte annex bar voor een gesprek in ongedwongen sfeer.

De geschiedenis gaat natuurlijk veel verder terug. Ooit in 1996 begonnen in de hobby sfeer. Het heeft even geduurd, Drenten gaan nu eenmaal niet over 1 nacht ijs maar in 2013 greep Richard de kans om z’n droom te verwezenlijken.

Een heldere en nuchtere visie kenmerkt het bedrijf. Het aanbieden van onderscheidende kwaliteitsauto’s en de klant centraal stellen zijn de onverwoestbare pijlers onder het bedrijf. 

Ridderman Auto koopt uitsluitend in bij gerenommeerde dealer en lease bedrijven in binnen-, en buitenland. Auto’s worden zorgvuldig geselecteerd. Door de compacte omvang is Richard in staat om veel tijd te investeren in aandacht naar klant en auto. Een comfortabele combinatie.

Het vertrouwen in elkaar moet er zijn. Richard weet dat als geen ander. Niet voor niets scoort Ridderman Auto met een gemiddelde waardering van 9.2 klanttevredenheid bijzonder hoog.

Richard ontvangt u graag op afspraak. Uiteraard ook op tijden wanneer het u het beste uitkomt.

U bent van harte welkom.

Aangenaam,

Richard Ridderman

51 beoordelingen

Beoordelingen Ridderman Auto

9,2 met 51 beoordelingen
  • 9,4
  • 9,2
  • 9