Aangenaam

In Oktober 2013 is Ridderman Auto begonnen in Schoonebeek. Destijds gestart met een kantoor in een winkelpand op een centrale locatie in Schoonebeek.

Mei 2022 is Ridderman Auto verhuisd van Schoonebeek naar Emmen. Op deze nieuwe top locatie beschikt Ridderman Auto over een buitenterrein en een helder verlichte hal om de auto’s ook binnen te kunnen bekijken.

De geschiedenis gaat natuurlijk veel verder terug. Ooit in 1996 begonnen in de hobby sfeer. Het heeft even geduurd, Drenten gaan nu eenmaal niet over 1 nacht ijs maar in 2013 greep Richard de kans om z’n droom te verwezenlijken.

Een heldere en nuchtere visie kenmerkt het bedrijf. Het aanbieden van onderscheidende kwaliteitsauto’s en de klant centraal stellen zijn en blijven de onverwoestbare pijlers onder het bedrijf.

Ridderman Auto koopt uitsluitend in bij gerenommeerde dealer en lease bedrijven in binnen-, en buitenland. Auto’s worden zorgvuldig geselecteerd. Dat klanten dit weten te waarderen blijkt bijvoorbeeld uit de vele aanvragen voor zoekopdrachten. Richard ontzorgt u hierbij helemaal. Zo worden onderscheidende auto’s, ook in het buitenland, op maat aangekocht voor de klant waarbij tevens uw auto ingeruild wordt. De auto wordt rijklaar inclusief NL kenteken afgeleverd. Het hele verkoop proces wordt u uit handen genomen. Kortom, complete ontzorging en voor u vooral een veilig en vertrouwd gevoel, dat is ook wat waard! 

Het vertrouwen in elkaar moet er zijn. Richard weet dat als geen ander. Niet voor niets scoort Ridderman Auto in de klanttevredenheid bijzonder hoog.

Richard ontvangt u graag op afspraak, dat werkt wel het beste. Uiteraard ook op tijden wanneer het u het beste uitkomt. 

U bent van harte welkom in Emmen

Aangenaam,

Richard Ridderman