Aangenaam

Ridderman Auto is een jong bedrijf, Oktober 2013 gestart om precies te zijn. Begonnen met een kantoor in een winkelpand op een centrale locatie in Schoonebeek.

1 November 2019 is er een nieuwe mijlpaal bereikt. Ridderman Auto gaat samen met garagebedrijf Vobri uit Schoonebeek. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van Richard in vervulling. De ontbrekende schakel was tot nu toe een eigen werkplaats. Door de samenvoeging van deze oer Schoonebeker bedrijven ontstaat in 1 keer een actief en full size autobedrijf met alle disciplines onder 1 dak! 

Wij bieden u een volledig geoutilleerde en moderne werkplaats met gekwalificeerd, vakkundig en vriendelijk personeel waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie, Apk, (winter)banden en bandenhotel, storingen, huur-, leenauto’s etc., maar natuurlijk ook een schitterend aanbod van onderscheidende kwaliteitsauto’s in diverse prijsklassen.

Aan de Dwarsakker 5 te Schoonebeek (Industrieterrein de Vierslagen I) kunt u de auto’s in alle rust bekijken. Hier beschikt Ridderman Auto over een buitenterrein en een ruime, helder verlichte hal/werkplaats om de auto’s ook binnen te kunnen bekijken.

De geschiedenis gaat natuurlijk veel verder terug. Ooit in 1996 begonnen in de hobby sfeer. Het heeft even geduurd, Drenten gaan nu eenmaal niet over 1 nacht ijs maar in 2013 greep Richard de kans om z’n droom te verwezenlijken.

Een heldere en nuchtere visie kenmerkt het bedrijf. Het aanbieden van onderscheidende kwaliteitsauto’s en de klant centraal stellen zijn en blijven de onverwoestbare pijlers onder het bedrijf.

Ridderman Auto koopt uitsluitend in bij gerenommeerde dealer en lease bedrijven in binnen-, en buitenland. Auto’s worden zorgvuldig geselecteerd. Dat klanten dit weten te waarderen blijkt bijvoorbeeld uit de vele aanvragen voor zoekopdrachten. Richard ontzorgt u hierbij helemaal. Zo worden prachtige onderscheidende auto’s, ook in het buitenland, op maat aangekocht voor de klant waarbij tevens uw auto ingeruild wordt. De auto wordt rijklaar inclusief NL kenteken afgeleverd. Het hele verkoop proces wordt u uit handen genomen. Kortom, complete ontzorging en voor u vooral een veilig en vertrouwd gevoel, dat is ook wat waard! 

Het vertrouwen in elkaar moet er zijn. Richard weet dat als geen ander. Niet voor niets scoort Ridderman Auto met een gemiddelde waardering van 9.2 klanttevredenheid bijzonder hoog.

Richard ontvangt u graag op afspraak, dat werkt wel het beste. Uiteraard ook op tijden wanneer het u het beste uitkomt. 

U bent van harte welkom.

Aangenaam,

Richard Ridderman